Engage in commerce to create opportunities based on capital, not on debt.
 
Membership 
 
   
 

2017-03-06

SPURT+, door waarden gedekt

Nieuwe door waarden gedekte en gelimiteerde SPURT.
 
Binnen het SPURT-systeem hebben klanten SPURT gebruikt om handel te drijven met als basis een andere waarde als dan de door SPURT vastgestelde één U.S. Dollar voor één SPURT, of één EURO voor één SPURT, maar gebaseerd op wat aangeboden en geaccepteerd werd.
Er zijn ook partijen die klanten in SPURT met hoge waarden betalen voor hun diensten, zonder te kijken naar de echte waarde van SPURT. Dat is toegestaan, maar het devalueert SPURT.
 
Om SPURT tegen devaluatie te beschermen hebben wij SPURT+ gecreëerd en de waarde van deze SPURT+ vastgesteld op een bedrag aan waarde gelimiteerd bedrag aan waarde tot één (1) SPURT+ is gelijk aan één (1) EURO. SPURT+ is beperkt omwisselbaar. Om SPURT tegen devaluatie te beschermen hebben wij SPURT+ gecreëerd en de waarde van deze SPURT+ bepaald met als basis gelimiteerde waarden waarbij één (1) SPURT+ is gelijk aan één (1) EURO. SPURT+ is beperkt omwisselbaar.
U kunt SPURT+ kopen of er voor werken door handel naar MySPURT te brengen, of door het doen van werk voor de gemeenschap. Ook kunt u iemand een baan aanbieden door het "Ik bied een baan aan" programma.
SPURT worden door andere Waarden gedekt en hebben een waarden van 1 SPURT = 1 USD, of 1 EURO, als u in Europa woont.
 
Alle klanten met een SPURT rekening die voor 1 April 2017 is opgezet kunnen gebruik maken van de Algemene Voorwaarden voor het GEBRUIK van SPURT. Dit zal hen toestaan hun schulden te betalen met "normale" SPURT. Ook kunnen zij een Debit Card krijgen met een EENMALIGE bedrag erop, zodra geld beschikbaar is. Het is niet nodig nu hun SPURT om te wisselen naar SPURT+.

SPURT is het middel om handel te drijven en zal dat blijven.

Handel drijven is ook de manier om uw SPURT te gebruiken of SPURT om te ruilen naar SPURT+.

Hoe kunt u SPURT+ krijgen?

 1. U heeft een MySPURT rekening nodig. Er moet een initiële inleg geplaatst worden van 50 EURO, wat op uw rekening als 50 SPURT+ te zien zal zijn.
 2. Alle klanten die SPURT gekocht hebben en ervoor in EURO hebben betaald, inclusief het initiële geld, kunnen aanvragen de waarde in SPURT+ te laten zien. Wij zullen geen 50 bestaande  initiële inleg van 50 SPURT apart naar SPURT+ transfereren, tenzij dit in combinatie met andere verdiende of betaalde SPURT+ gedaan kan worden.
Nieuwe klanten zullen direct SPURT+ op hun rekening ontvangen voor hun initiële deposito. Omdat dit een vaste inleg is, kan het niet gebruikt worden om omgewisseld te worden.
 1. In de MySPURT Marketplace kan SPURT+ gebruikt worden om koffie of andere daarvoor aangewezen producten te kopen en ervoor te betalen met SPURT+. U kunt er dan voor kiezen het product, waarvoor u met SPURT+ betaalde, onmiddellijk aan een daarvoor beschikbare koper te verkopen, of de koffie te behouden. De koper zal u in EURO betalen.
 2. Met uw SPURT kunt u een Supplier Place kopen en een Leverancier tonen hoe met SPURT te werken.
 3. U kunt, ook met SPURT, een Show Case place kopen, en uw eigen producten in de Marktplaats tonen.
 4. U kunt uw toekomstige productie verkopen, om te worden verkocht in de MySPURT Marktplaats. U zult SPURT ontvangen voor de verkochte producten. Nadat u de producten verkocht heeft, en ervoor SPURT heeft ontvangen, kunt u de ontvangen SPURT omwisselen voor de omwisselbare SPURT+.
 5. U kunt als vrijwilliger werken en de uren die u maakt aan MySPURT aanbieden. Door dat te doen, kunt u uw SPURT omwisselen voor SPURT+.
 6. Iemand kan u een baan aanbieden via het "Ik bied een baan aan" programma. U zult betaald worden in SPURT, en nadat u kunt laten zien hoeveel uren u heeft gewerkt, uw SPURT kunnen omwisselen voor SPURT+.
 7. U kunt misschien ook willen werken voor SPURT in de Prosperity Centers of door ze op te zetten als PAM, BAM of KAM. Door dat te doen krijgt u toegang tot de omwisseling van SPURT naar SPURT+ of u kunt SPURT+ verdienen.
 8. U kunt een project beginnen, ervoor betalen met SPURT en er een inkomen uit halen. U kunt dan ook beloond worden voor uw initiatief door toestemming te krijgen een zeker bedrag aan SPURT naar SPURT+ om te wisselen.
 9. U kunt werken voor de Sound Prosperity Social Organization [SPSO] (een vereniging) en daarbij SPURT+ verdienen.
 10. U kunt andere suggesties brengen waarbij handel of werk in de gemeenschap wordt gedaan voor MySPURT en de Sound Prosperity Social Organization [SPSO] zal uw voorstel bekijken en misschien het idee accepteren.   

Hoe kan ik SPURT+ in andere muntsoorten omwisselen?

 1. Als U SPURT+ heeft omdat u ze heeft gekocht, zult u op dit moment minstens 90% ervan binnen een maand weer kunnen omwisselen.
 2. Het kan zijn dat u SPURT+ heeft verdiend door "Ik bied een baan aan” of door het leveren van business. U kunt dan uw SPURT omwisselen voor SPURT+ ter waarde van 10% van de verkoop. In deze gevallen kunt u 50% van de SPURT + binnen 3 maanden NADAT het groene licht voor omwisseling is gegeven, omwisselen.

Deze beperking kan ook vroeger worden weggenomen.

PS: SPURT+ is NIET nodig voor het EERSTE gebruik van SPURT voor uw schulden.

Zie de Algemene Voorwaarden voor het Gebruik van SPURT.
 
NB. Er kunnen veranderingen komen in de manier waarop u SPURT+ kunt verkrijgen, aangezien dit allemaal nieuw is en nog niet uitgetest.