Engage in commerce to create opportunities based on capital, not on debt.
 
Membership 
Dutch English
 
   
 
2017-03-06


Prosperity Centers zijn plekken waar mensen advies kunnen krijgen omtrent hun eigen persoonlijke situatie en/of projecten die ze willen uitvoeren.
Deze Prosperity Centers zijn locaties die voorspoed, overvloed, luxe, schoonheid, vrede, gezelligheid en ontspanning uitdrukken. 
U voelt zich op uw gemak zodra u een Prosperity Center binnen gaat. U voelt zich uitgenodigd om over uw problemen te praten en wat u nodig hebt met mensen die werkelijk geïnteresseerd zijn in wat u te vertellen hebt. Wat denkt u van een plek zoals u hier boven ziet?
 
De visie is dat cliënten hier voor een of meer dagen blijven, waarvoor gelegenheid is tot overnachten. (U kunt betalen met SPURT.) Als dat niet mogelijk is dan zal er een hotel in de nabijheid voor u gevonden worden.
U zult kunnen blijven tot uw problemen zijn besproken en er een oplossing gevonden is, wat tot twee weken in beslag kan nemen.
Dit is geen vakantieverblijf, maar een ontspanningsverblijf waar u werkt aan uzelf en uw problemen, ondersteund door mensen met een luisterend oor en kennis van zaken.
 
De Prosperity Centers zullen ook een scholingsafdeling hebben waar u kunt leren hoe u uw leven weer op de rails krijgt. Hoe u kunt voorkomen weer in de schulden te raken.
Als u uit uw huis bent gezet of huisuitzetting dreigt, dan wilt u wellicht van het aanbod gebruik maken om voor veertien dagen in het Prosperity Center te verblijven bijvoorbeeld, wat de tijd zal zijn die we nodig hebben om uw huis te renoveren met behulp van een interieurontwerper en professioneel personeel en om het energiezuinig te maken. Zie ons “Uw Huis uw Geluk" project.
 
We zijn op zoek naar Personal Account Managers[PAM] die het vermogen hebben met cliënten te spreken over hun problemen en tevens met schuldeisers en kredietgevers. Het kan noodzakelijk zijn om ook te spreken met de autoriteiten. U zult betaald krijgen in SPURT+ wat inwisselbaar zal zijn. 
PAM's hebben bij voorkeur ervaring op dit gebied. Neem alstublieft contact op met MySPURT als u geïnteresseerd bent. 

Sound Prosperity Social Organization
SPURT ABUNDANCE Fest