Engage in commerce to create opportunities based on capital, not on debt.
 
Membership 
Dutch English
 
   
 

Uw Opleiding uw Geluk

De ontwikkeling van uw denkvermogen wordt vrijwel genegeerd in de wereld van persoonlijke ontwikkeling. Dat is ongelukkig want dit is een ongelooflijk belangrijk deel wat we serieus zouden moeten nemen en waar we tijd aan moeten besteden om het te ontwikkelen, want de ontwikkeling van uw intellect is als uw navigatiesysteem om u door uw leven bij te staan.
 
Niemand zal er ook maar aan twijfelen dat updates voor uw computer of mobiel essentieel zijn. We geven hier veel geld aan uit en schaffen de nieuwste apparaten aan. Waarom denken we dan dat we als we eenmaal een bepaalde vaardigheid hebben geleerd of een bepaald niveau van persoonlijke ontwikkeling hebben bereikt, we kunnen stoppen met leren? 
In deze nieuwe, snel veranderende tijd, wordt het meer en meer duidelijk dat we onze kennis moeten onderhouden en bijspijkeren om goed werk te kunnen leveren. We moeten misschien zelfs iets geheel nieuws leren omdat onze baan in een paar jaar tijd ophoudt te bestaan. In sommige gevallen zal het nodig zijn te reizen om de studie bij te wonen, wat mogelijk gemaakt zal worden, na goedkeuring. Hierbij zal de Sound Prosperity Social Organization [SPSO] u ook ondersteunen.
Ayn Rand zei:

"Every man is free to rise as far as he is willing or able. But the degree which HE THINKS,
will determine the degree to which he'll rise.”
Iedereen is vrij zo hoog te reiken als hij wil of in staat is.
maar de graad waartoe hij zal reizen wordt bepaald door hoe hij DENKT.
 
Het probleem is dat de meeste mensen hun intelligentie NIET gebruiken om hun leven vorm te geven. Ze denken over hun leven niet in een gedisciplineerde, betekenisvolle manier.  In plaats daarvan leven ze met hun gedachtes op de automatische piloot, denken nauwelijks voldoende om de dag te volbrengen. Het gevolg is dat ze nooit enig zelfbesef ontwikkelen of waar ze naar toe willen met hun leven. Een idee van een richting of persoonlijke zingeving. Ze leven in een reactieve modus. Soort van laten het leven AAN hun gebeuren. In plaats van zichzelf bewust richting te geven door een proces van rationeel denken. 
 
Het leven wat u krijgt is het resultaat van de keuzes die u maakt en de acties die u neemt.
 
Met dit programma kunt u leren hoe te denken EN actie te ondernemen.
We geloven dat wanneer u studeert en uzelf ontwikkelt u gelukkiger zult zijn.

Kinderen en jeugd

Onderwijs is niet alleen voor kinderen en jongeren. Het houdt niet in negen tot vijftien jaar naar school gaan. Onderwijs is een factor gedurende uw hele leven.
MySPURT wil u met de SPSO de mogelijkheid bieden om uzelf te ontwikkelen op het niveau dat u wilt.
Scholen die de beste educatie uitzoeken, waar kinderen en jongeren wereldwijd kunnen opbloeien en leren zonder druk, kunnen rekenen op onze steun. Als u van plan bent zo’n school te bouwen, neem dan alstublieft contact met ons op. 
 
We ondersteunen ook thuisonderwijs en betalen middels het 'Ik bied een baan aan’ programma een maandelijks inkomen aan de thuisscholende ouder.