Engage in commerce to create opportunities based on capital, not on debt.
 
Membership 
Dutch English
 
   
 

Wat is een project?

Een project kan zijn:

  1. Een huis om in te leven.
  2. Een school voor kinderen in Afrika.
  3. Een haven in Griekenland.
  4. Een koffieplantage in Peru.

Hoe meld u uw project aan?

  1. U presenteert een business plan.
  2. U toont aan dat u over voldoende SPURT beschikt om uw project te financieren.
  3. Of u neemt contact op met de Sound Prosperity Social Organization [SPSO] om support te vinden van andere cliënten die bereid zijn met u samen te werken.
Er kunnen cliënten zijn die geen business plan hebben en misschien niet in staat of bereid zijn er een te maken, of om een project op te zetten. Maar ze hebben wellicht wel SPURT, die ze kunnen uitlenen aan anderen die niet over (voldoende) SPURT beschikken, maar een groots plan hebben om de wereld te verbeteren.
SPSO zou deze cliënten bij elkaar brengen.
  1. U wilt een huis kopen, de inrichting, een auto. U wilt schone enrgie opwekken. U moet de makelaar betalen. Al deze kosten kunnen samengebracht worden in een business plan, waarin u uw huis presenteert en alle andere zaken die erbij komen.
Als u SPURT heeft, kunt u besluiten voor het huis met SPURT te betalen nadat u het heeft omgewisseld in SPURT+ via business. (Bijvoorbeeld door de makelaardij bij MySPURT aan te melden.) Als u geen SPURT heeft, zou u SPURT kunnen lenen van een andere SPURT-cliënt en hem iedere maand betalen met de SPURT+ die u verdient door het huis te onderhouden en andere zaken te doen.
  1. Of u kunt zelf met andere suggesties komen.  
 
 De SPSO-leden, die geïnteresseerd zijn om deel te nemen in de organisatie, kunnen ook voorstellen doen over hoe dit ontwikkeld gaat worden.